Klasična masaža

Masaža je popolna terapija relaksacije za dušo in telo, s kombinacijo masažnih tehnik in eteričnih olj telo spravimo v stanje popolnega miru in harmonije. Eterična olja dodajamo pri mišičnih težavah, utrujenosti, bolečinah, strijah ali za izboljšanje tonusa kože, delujejo na vseh področjih: fizičnem, psihičnem, duhovnem in čustvenem.

Terapevtska masaža

Terapevstka masaža hrbta LPG traja 40 min. Terapevtska masaža hrbta je močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice. S pritiskom in masažo teh mišic odpravimo mišične zatrdline/vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajnega mišičnega napona. Celotna hrbtenica se ogreje, raztegne, poveča se gibljivost celotnega ramenskega obroča. Pospeši se odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti. Povečana prekrvavljenost tudi omogoča medvretenčnim diskom, da dobijo dovolj hrane.

Učinki terapevtske masaže:
• Povečanje prekrvavljenosti
• Odpravljanje mišičnih zatrdlin in vozličkov
• Povečanje gibljivosti ramenskega obroča
• Pospešeno odvajanje strupov
• Izboljšanje stanja pri bolečinah (išijas, lumbago, hernija,..)

Da učinek masaže pospešimo in hitreje ter bolj učinkovito odpravimo bolečine v hrbtu pa na koncu masaže, vozliče razbijemo še z tehnologijo LPG.

Masaža z digitopresuro

Koži obraza s presurnimi tehnikami povrnemo ravnovesje, mehkobo, svežino in mladosten sijaj. Glavni učinek masaže je izboljšana prekrvavitev ter boljša oskrbljenost z limfo. Primerno za vse tipe kože.